Få 3 gratis tilbud på catering

Få 3 gratis tilbud på catering

02/04/2021 0 Af Tilbud

Hvis du tidligere har anvendt denne gratis catering service, så ved du, hvorfor dette system er godt. Catersiden Nemme-opskrifter.dk er en kontant såvel som robust net cateringtjeneste, der lover at sende dig de ypperste tilbud på ordentligt cateringassistance. Philip Larsson i Korsør indhentede på cirka 64 timer 3 hurtige cateringtilbud og besluttede sig for tilbuddet fra virksomheden Nielsen ApS.

Indhent 3 catering tilbud

Vi finder uden beregning de allerbedste tilbud på dit catering problem i din kommune hos prekvalificerede cateringfirmaer. Tilbagemelding fra Kim Rosenstand, Korsør: “Det var bare fint og et udmærket cateringtilbud var hurtigt på bordet. Vi scorede herudover 64 procent på sagen”. Det er nogle gange relativt kompliceret, selv at lede efter en lokal egnet cater tæt på, hvor du bor. Bestil op til 3 gennemarbejdede tilbud fra en ekspert, som vil finde en ordentlig løsning på din sag via hjemmesiden.

Sæsonbetinget catering

April er en fantastisk måned for salater og frugtsalater; der er mange bladgrøntsager, som du kan føje til en salat for at skabe et sundt, lækkert og næringsfyldt måltid:

 • Arugula
 • Cikorie
 • Fiddlehead Fern
 • Salat
 • Rabarber
 • Vandkress

En blandet grøntsalat bestående af cikorie, salat og rabarber kan sødes op med nogle citrusfrugter, hindbærvinaigrette og radiser.

Sæsonbestemte aprilblomstrende grøntsager

Hvis du ikke vidste det: asparges og artiskokker er faktisk blomster og er i sæson for foråret! Ligesom blomkål er disse blomstrende grøntsager utroligt sunde og er ret alsidige i sæsonbetonede retter.

Sæsonbetinget april rod og pære Grøntsager

Når folk tænker på rod- og løggrøntsager, tænker folk generelt på taproot og knolde som kartofler og rødbeder; pæregrøntsager er passende navngivet, da løg og skalotteløg ligner jernbane pærer. Her er blot nogle få af de klassiske rod- og pæregrøntsager, der vil være i sæsonen i april:

 • Rødbeder
 • Peberrod
 • Røddotter
 • Skalotteløg
 • Sød løg

Løg og svampe er altid et godt valg, når du ønsker at lave en gennemsnitlig omrørning; roer er også et fantastisk valg for de salater, vi fortsætter med at tale om … prøv at hugge et par rødbeder, avocadoer, appelsiner, æbler, rød peber og kylling over en seng med spinat og arugula! Det vil skabe en velsmagende forårssalat, som alle vil nyde.

En sund diæt for et sundt liv

Hippocrates var en gammel græsk læge født i 460 fvt, der blev æret af både hans kolleger og patienter. ; næsten 60 medicinske skrifter overlever i dag, der bærer hans navn, hvoraf de fleste ikke engang blev skrevet af Hippokrates selv. Vi mener, at Hippokrates ramte neglen på hovedet, da han reflekterede: “lad mad være medicin, din medicin skal være din mad”. En sund kost til et sundt liv, mener vi, burde undervises i alle skoler lige så meget som fagene i algebra og historie. 

En sund diæt kan minimere og ophæve nogle af de mest udbredte sundhedsmæssige forhold i dette land; sygdomme som slagtilfælde, forhøjet blodtryk, hjertesygdomme, fedme, osteoporose og kræft kan minimeres eller undgås, hvis vi vælger at spise en sund kost. Resultaterne er: at spise en sund kost vil føre til et længere, lykkeligere og sundere liv. Da der er så mange sunde fødevarer derude, behøver du ikke begrænse dig selv til bare et par! Hvis du ikke nyder spinat, er du ikke bekymret. Der er hundredvis af sunde valg at vælge imellem. Så slip de forarbejdede snacks og sukkerholdige drikkevarer, og tjek vores liste over sunde fødevarer!